Emniyet Müdürü'nün Gökduman tarafından gerçekleştirilen denetim kapsamında, aşırı yük taşıyan ve güvenliği tehdit eden araçlar üzerinde detaylı kontroller yapıldı.

photo1699011485

Sıkı denetimlerle trafik güvenliğinin artırılması ve kazaların önlenmesi hedeflenirken, halkın da farkındalığının artırılması amaçlanıyor.

photo1699011485 (1)
Emniyet Müdürü Gökduman, denetimler sonunda yaptığı açıklamada; “Arkadaşlarımız Türkiye genelinde ağır tonajlı araçlarla ilgili bir uygulama yapıyorlar. Ben de bu uygulamaya katılmak üzere arkadaşlarımın yanına geldim. Birkaç araç durdu. Şoför arkadaşlarımızla sohbet ettik. Yoldaki kurallar ve kazanın sebepleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Trafik, normal olarak seyrine devam ediyor. Şu an bir sıkıntı görünmüyor. Ama vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken emniyet kemeri, aşırı hız ve uykusuz araç kullanma gibi hususlar hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta denetimler, genel müdürlüğümüzün planladığı çerçevede yürütülüyor. Bunun yanı sıra kendi gördüğümüz eksiklikleri ve aksaklıkları bir dizi denetimle kontrol ediyoruz. Şu an için şehirde dikkat edilmesi gereken belirli konular var. Abartılı egzoz, yüksek sesle müzik ve aşırı hızla ilgili konularda arkadaşlarımız daha fazla çalışıyorlar. Bunun yanında radar uygulamaları da devam ediyor” dedi.

Kahramanmaraş'a Gök Gürültülü Bahar Yağmurları Geliyor! Kahramanmaraş'a Gök Gürültülü Bahar Yağmurları Geliyor!

photo1699011485 (3)
Denetimler sırasında sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunulurken, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı.