Kendisi cezaevindeyken karısının 12 gündür tanıdığı evli yasak aşkıyla davullu zurnalı düğün yaptığını söyleyen Mustafa İldemir tek derdinin çocuğundan ayrılmamak olduğunu söyledi, gözyaşları içerisinde yardım istedi. 

Programa Yozgat'tan katılan 23 yaşındaki Mustafa İldemir, iftira nedeniyle 43 gün hapis yattığını ve kendisi cezaevindeyken eşinin yasak aşkıyla evlendiğini söyledi. 2 buçuk yaşında kızı olan Mustafa İldemir kızından ayrı kalmak istemediğini 'Kızımı benden ayırmasınlar. Benim tek derdim o. sözleriyle ifade etti. 
"Şubat ayında iftira nedeniyle cezaevine girdim. Ben cezaevine girerken karım da annesinin evindeydi. Ben 10 Mart'ta cezaevine girdim, eşim de 15 Mart'ta Adem'le tanışmış. 27 Mart'ta da düğün yaptılar" 
Kötü haberi cezaevinde annesinin aramasıyla öğrenen Mustafa İldemir: Yaptığı zoruma gidiyor. Şu an hiç umudum yok çocuğumun velayetini istiyorum. Kızımı benden ayırmasınlar yeterli. Evladımı benden ayırmasınlar" 

esra-erol5-mjei.jpg

Eşinin gizli aşkıyla düğün görüntülerini izlerken gözyaşlarına boğulan İldemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Eşim beni arayıp çocuğu gelip almazsam yurda vereceğini söyledi. Ben inanmadım, vermez diye düşündüm. Sonra Antalya'dan emniyet aradı ve 'Gel çocuğunu al' dediler. Bunun üzerine maddi durumum biraz kötüydü, telefonumu satıp Antalya'ya gittim" dedi."

esra-erol3-8UoZ.jpg

"Antalya'ya gittikten sonra eşi Vesile İldemir ile yüzleştiklerini söyleyen Mustafa İldemir, sözlerine şöyle devam etti: "Vesile, Adem'in 'barışmak istiyorsanız, barışın' dediğini söyleyip barışmak istedi. Ben çocuğumu alıp döndüm. Gelsin, çocuğumun velayetini bana versin ve boşanalım. Beni çocuğumdan ayrı bırakmayın. Allah'ından bulsun, ben başka bir şey istemiyorum ama çocuğumdan ayrılmayayım" 

esra-erol8-on2o.jpg
Programın son bölümünde ise şok bir gelişme yaşandı. Velayeti annede olan çocuğu teslim etmeyen Adem Şeli canlı yayında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.