Kısmetse Olur'a son haftalarda bir şeyler oldu. Elenecek yarışmalar önceden biliniyor. Bu Hafta Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu da 21 Şubat eleme gecesinde ortaya çıkacak ancak yayından önce sosyal medya cevabı verdi ble. Sosyal medyada yayınlanan iddialara göre Kısmetse Olur'dan Bedirhan Akdağ elenecek. Peki bu iddia doğru mu? Kanal D ekranında 21 Şubat Pazar gecesi izleyici ile buluşan Kısmetes Olur elemesinde neler yaşandı?

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta dokunulmazlık şok iki isme gitti. Her iki isimde ilk defa  dokunulmazlık kaznadı. Kısmetse Olur'da SMS'lerde birinci olan isimler damat adaylarından Adnan gelin adaylarından ise Nur Erkoç oldu. BU sonuca göre Kısmetse Olur oylamasında bu gece Adnan ve Nur elenmeyecekti.

Bu hafta eleme gecesinde bir başka şok ise Melis ve Ayça'nın gitme tehlikesi yaşamasıydı. Oysa her ikisi de gelinler evinin en sevilen karakterleriydi. Geçen hafta birinci olan Ayça bu hafta elenecek mi? Bomba üstüne bomba...

Kısmetse Olur Ayça

Damatlar evinde Bedirhan Akdağ, Gelinler evinde ise Ayça Beğen elenme riskiyle karşı karşıya kalan yarışmacılar oldu. Heyecan dorukta. Ayça mı Bedirhan mı gidecek?



Kısmetse Olur yarışmasının güzel ve seksi sunucusu Seda Akgül kimin gittiğini açıkladı. Bedirhan Akdağ elendi ve yarışmaya veda etti. Ayça kurtulmuş oldu. Yarışmaya geçen hafta dahil olan damat adayı Bedirhan Akdağ yarışmadan elenmiş oldu.

Kısmetse Olur Ayça Beğen

Yeni gelen damat adayı Batuhan Cimilli yarışmaya bir gelin adayı için geldiğini ve onunla sonuna kadar gitmek istediğini söyledi. "Melis eski bir arkadaşımın sevgilisiydi. Onu çok iyi tanıyorum" dedi. 

Batuhan Kısmetse Olur'a Kim İçin Geldi? Gelin Adayları bunu tahmin etmek için çok uğraştılar ama bir türlü bilemediler.