KSÜ Sütçü İmam Kız Yurdu Öğrencileri tarafından yapılan el sanatları ürünleri sergilendi. Kahramanmaraş Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda eğitim alan öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesindeki Yunus Emre Kongre Merkezinde düzenlenen sergiyi çok saayıda kişi ziyaret etti.

ksu-sergi-acls

Serginin açılışını Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖkşen, Şube Müdürleri Kenan Abacı, Ahmet Akküncü, Mustafa Yılmaz, Sütçü İmam Kız Yurdu Müdiresi Derya Abacı katıldı.

sergi-a

Kurs öğretmenleri Zeliha Çam, Sibel Çetin ve Filiz Yakut Uyan, öğrencileri tarafından yapılan amirugumi bebek, dekoratif ev aksesuarları ve tel kırma çalışmalarının olduğu eserleri sergilediler. Sergide Sütçü İmam Kız Yurdu Müdiresi Derya Abacı ve Müdür Yardımcısı Hazel Akpınar'da kurs öğretmenlerini ve öğrencileri yalnız bırakmadılar.

sergi-yk

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, sergilenen eserleri çok beğendiği söyledi ve öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

sergi-c

sergi-amiru

sergi-b

ksu-sergi1

ksu-sergi2

1-30

2-21

9-8

10-5

5-16