Dün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'a vatandaşların tepki gösterdiği ile ilgili haberlere İl Başkanı Fırat Görgel'den cevap geldi. 

Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın bir dizi ziyarette bulunmak adına gittiği memleketi Elbistan'da vatandaşlar tarafından protesto edildiği iddia edilmişti. 

İddiada öfkeli kalabalığın başta Ak Prti Elbistan ilçe Başkanı Ahmet Traş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti Grup başkanvekili Mahir Ünal ve Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker’i yuhaladıkları ifade edilmişti.

Konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Ak Parti Kahramanmaraş  İl Başkanı Fırat Görgel şu ifadeleri kullandı:

Değerli hemşehrilerimiz;

MYK üyemiz, Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal Bakanımızın dün Elbistan İlçe teşkilatımızı ziyaretinden sonra partimizin önündeki caddede Ekinözü ilçesinde su paylaşımı sorunu yaşayan iki mahallemizin sakinleri arasında yaşanan gerginlik ve bizlerin tarafları yumuşatma çabamız bazı çamur zihniyeti sözde medya mensupları ve sosyal medya platformlarinda yalan algı operasyonları yapanlar tarafından art niyetli bir şekilde olayın aslından çok farklı yorumlanarak paylaşılmaktadır.

Kahramanmaraş, evladını her zaman olduğu gibi bugün de tüm programlarımızda bağrına basmıştır.

Sayın Bakanımıza Kahramanmaraşımıza ve tüm ilçelerimize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.