Spor Toto Süper Lig'in 31. Haftasında Deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile Karşılaşan Galatasaray, Karşılaşmayı 1-0 Kazanmayı Başardı.

Galatasaray'ın golü 16. dakikada Yasin Öztekin'den gelirken, maçın ilk yarısında iki ekip de kontrollü futbolu tercih etti. Mersin İdman Yurdu'nun etkili atakları Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'ya takılırken, karşılaşmanın ilk yarısı Yasin'in golüyle Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da ellerine geçen fırsatları değerlendiremeyince maç Galatasaray'ın 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.

STAT: Mersin Arena
HAKEM: Ali Palabıyık
SAAT: 19:45
YAYIN: LİG TV

MERSİN İY: Muammer, Serkan Balcı, Mitrovic, Servet, Vederson, Murat Ceylan, Khalili, Nakoulma, Oktay, Pedrel, Welliton
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Melo, Selçuk, Emre, Sneijder, Yasin, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmesiyle 30. haftanın ardından liderliğe yükselen sarı-kırmızılılar, Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanıp, liderliğini sürdürmek istiyor.

GALATASARAY'DA 7 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Burak Yılmaz, Fernando Muslera, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın, Umut Bulut ve Hamit Altıntop sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu oyuncular bu akşamki maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 32. hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.