Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Dönüşüm Toplantısı Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Dönüşüm Toplantısı

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Kahramanmaraş'ın yeni belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirerek başarılar diledi. Karatutlu, ziyaretler kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Sayın Hanifi Toptaş ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Akpınar'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

İrfan Karatutlu2

Milletvekili Dr. Karatutlu, yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş'ımıza hizmet edecek olan yeni belediye başkanlarımızın heyecanı ve azmi, şehrimizin geleceği adına umut verici. Allah, yaptıkları hizmetleri hayırlı etsin. Belediye başkanlarımızın şehrimize değer katacak projeleri ve hizmetleri ile Kahramanmaraş'ımızın daha da güzelleşeceğine inanıyorum," şeklinde konuştu.

İrfan Karatutlu1-1

Dr. Karatutlu, ziyaretler sırasında şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Belediye başkanlarıyla yapılan fikir alışverişleri ve iş birliği vurgusuyla, Kahramanmaraş'ın her köşesinin kalkınması ve gelişmesi için üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Bu ziyaretler, yerel yönetimlerle iş birliklerini güçlendirmek ve Kahramanmaraş'ın ihtiyaçlarına yönelik ortak çözümler geliştirmek amacıyla önem taşıyor.