Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin’in kayıp kızı F.T.B. (24) ve yanlarında kalan B.D. (18) için Müge Anlı’nın programına katılarak onları arıyordu. Ancak araştırmalar neticesinde Selahattin Yalnız’ın, yıllarca bu kızları ve bir başka zihinsel engelli kız olan G.D.’yi cinsel istismara maruz bıraktığı ortaya çıktı. Olayın detayları ve son gelişmeler şöyle...

Canlı Yayında Ortaya Çıkan Gerçekler

Müge Anlı'nın programına katılarak kayıp kızları arayan Selahattin Yalnız, iddiaları reddetse de, programda yapılan araştırmalar ve açıklamalar şok edici gerçekleri ortaya koydu. F.T.B. ve B.D.'nin, Selahattin Yalnız tarafından yıllarca cinsel istismara maruz kaldıkları belirlendi. Program sırasında Müge Anlı, videoları izlediğini ve olayın doğruluğunu belirtti.

0X0 Aci Gercek Muge Anlida Ortaya Cikmisti Mugla Ortacada Mide Bulandiran Tecavuz Olayinda Genc Kizin Annesi De Go 1717178220141

Kahramanmaraş'ta Rezerv Alandaki Esnaflar İçin, Piazza AVM Yanında Geçici İş Yerleri Açılacak! Kahramanmaraş'ta Rezerv Alandaki Esnaflar İçin, Piazza AVM Yanında Geçici İş Yerleri Açılacak!

Yıllarca Süren İstismar ve Şiddet

Selahattin Yalnız’ın sadece F.T.B. ve B.D.'yi değil, aynı zamanda B.D.'nin zihinsel engelli kardeşi G.D.'yi de istismar ettiği ortaya çıktı. Ayrıca, evde yaşayan diğer kadınlara da şiddet uyguladığı iddia edildi. İstismara uğrayan kızların, ellerindeki görüntülerle birlikte İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro Amirliğine başvurdukları kaydedildi.

Gözaltılar ve Tepkiler

Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Selahattin Yalnız’ın evine baskın düzenleyerek, Selahattin Yalnız, Fitnat Ertekin ve G.D.'yi gözaltına aldı. Olayın duyulması üzerine, çok sayıda vatandaş Ortaca Emniyet Müdürlüğü önüne akın ederek tepki gösterdi ve linç girişiminde bulunmaya çalıştı. Polis ekipleri zanlıları geniş güvenlik önlemleri altında emniyetten çıkararak adliyeye sevk etti.

İfade ve Tutuklama Süreci

Yaklaşık 6 saat süren ifade işlemlerinin ardından, Selahattin Yalnız ve Fitnat Ertekin tutuklanma istemiyle Ortaca Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlıların adliyeye sevk edilmesi sırasında da kalabalık grup saldırmak istedi ancak polis müdahale ederek olayı engelledi.