• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.459 %0.61
  • ETHERIUM 3.132 %0.79
13°
1 hafta önce Ekonomi

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), Kahramanmaraş'a önemli bir yatırımın kapıları aralanıyor. Toplamda 1 milyar 500 bin TL tutarındaki dev bir yatırımla, bölgede 12 yeni fabrikanın kurulması için resmi anlaşmalar imzalandı.

1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde depremde hasar görmüş binalardan hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 şüpheli, suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

1 hafta önce GÜNCEL

Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Deprem Sonrası Oluşan Acil Durumu TBMM'de Gündeme Taşıdı.

1 hafta önce GÜNCEL

Gaziantep'te 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden 51 kişinin bulunduğu Furkan Apartmanı'nda yapılan bilirkişi incelemesi sonuçlandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin raporuna göre, apartmanın taşıyıcı kolonlarının kesildiği belirlendi.

1 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, Kavaklı Mahallesi'nde bir inek su kuyusuna düştü. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla inek kuyudan çıkartıldı.

1 hafta önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

1 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde yaşanan trajik olayların ardından gündeme gelen Penta Park sitesi davası, ilginç bir duruşmaya sahne oldu.

1 hafta önce SAĞLIK

Saç derisinde oluşan egzama ve kepek, birçok kişinin yaşadığı can sıkıcı sorunlardan biridir. Kimyasal içerikli ürünlerin yan etkilerinden kaçınmak ve doğal çözümlere yönelmek isteyenler için lavanta sabunu etkili bir seçenektir. İşte saç derisinde egzama ve kepekten kurtulmanın doğal yolu...

1 hafta önce Ekonomi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son gelen haber ise araç sahiplerini sevindirecek..

1 hafta önce SAĞLIK

Liposuction vücudun karın, kalça, kollar, boyun ve uyluklar gibi çeşitli bölgelerindeki inatçı yağ birikintilerini uzaklaştırma amacıyla uygulanan bir prosedürdür. Genellikle yağ aldırma olarak bilinse de, liposuction bir zayıflama yöntemi değildir. Yanlış beslenme alışkanlıkları ve hareketsiz yaşam tarzının beraberinde getirdiği bölgesel yağlanmalara karşı etkili çözümler sunan bir vücut şekillendirme prosedürü olarak kabul edilmelidir.