Kahramanmaraş'ta önemli bir sağlık ihtiyacına cevap veren Özel Sular Akademi Hastanesi, 7 ameliyathanesi, 100 yataklı yoğun bakım ünitesi, 46 acil gözlem yatağı ve 300 yatak kapasitesiyle büyük bir sağlık hizmeti sunuyor. Son olarak bünyesine kardiyoloji alanında uzmanlaşmış bir ekip katan hastane, Prof. Dr. Sami Özgül, Prof. Dr. Orhan Veli Doğan, Doç. Dr. Celalettin Karatepe, Doç. Dr. İdris Ardıç ve Yrd. Doç. Dr. Alper Buğra Nacar ile kalp ve damar cerrahisi alanında hizmet sunmaya başladı.

Kahramanmaraş Depreminde Gaziantep'te Yıkılan Apartmanın Kolonu Kesilmiş! Kahramanmaraş Depreminde Gaziantep'te Yıkılan Apartmanın Kolonu Kesilmiş!

Hastanenin güçlü kalp merkezinde, kapalı baypas ameliyatları, kapalı kalp kapağı ameliyatları, damar tıkanıklarının kapalı yöntemlerle açılması, bebeklerden yetişkinlere kadar geniş bir yelpazede kalp rahatsızlıkları ve varis hastalıklarının tedavisi başarıyla gerçekleştiriliyor. Özel Sular Akademi Hastanesi, tam donanımlı bir birimle Kahramanmaraşlılara kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

8272e7cf-32da-419d-a8fa-1a7f068f4225