Türkoğlu Belediye Başkanlığının çalışmalarıyla, Türkoğlu her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Kentin simgesi olabilecek, bir meydan için ilk kazı çalışmaları bugün vuruldu. 
Türkoğlu ilçesininde bir meydana sahip olması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kent Meydanı projesinin inşaat çalışmalarının başladığını ve bir yıl gibi sürede de ilçe halkının hizmetine sunacığını belirtti.
Yıkım çalışmalarına katılan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Bugün Türkoğlu ilçemiz tarihi günlerden birini yaşıyor. Söz verdiğimiz gibi Türkoğlu’muza yakışır bir meydana kavuşturmak için büyük bir kentsel dönüşüme başladık. 
Bugün Türkoğlu’nda 90 tane işyeri Hakim ve Savcılarımız oturduğu lojman, Kaymakam Bey'in oturduğu lojman ve geçenlerde taşıdığımız yeni Belediye Binasıyla birlikte, eski belediye binamız yıkılmaya başlandı.
'İLÇEMİZİ EN GÜZEL MEYDANA KAVUŞTURACAĞIZ'
Diyerek Konuşan Başkan Okumuş konuşmasında; Tabi burası altından geçen İmalı Çayı ile birlikte güzel bir regresyon ve meydan projemiz var. Seçimle beraber 2,5 yıl geçti. Bu 2,5 yıllık süreç içerisinde burayla ilgili kanuni ve mevzuatla ilgili maddi konulardaki problemleri vatandaşlarımızla çözüldü. Buraya yaklaşık 3 trilyon lira para harcayacağız. Türkiye deki, ilçeler içerisinde Türkoğlu'muzu en güzel bir meydana kavuşturacağız, dedi. 
İlçemiz, sanayisi ile ekonomisiyle, ticaretiyle çok gelişen bir ilçe. Bu ilçenin de sosyal alanda aynı zamanda gelişmesi gerekiyor. Çünkü yaklaşık 2000-2500 öğrenci , 15 bine yakın işçisiyle beraber büyük bir sanayi ve öğrenci kenti olacak . Bu gençlerimizin yaşayabileceği yaşam alanlarının oluşturulması gerekiyor. Biz bunun için 2,5 senedir uğraşıyorduk, şuanda bugün yıkımına başladık. İnşallah bir aylık süre içerisinde bitip önümüzdeki yıl bugünlerde inşallah Türkoğlu’muz tarihi günlerden bir tanesini yaşayacak. Çok harika bir kent meydanına ve yaklaşık 4 km yürüyüş bisiklet ve regresyon alanına kavuşacaktır.
Ben bu vesileyle, burada bizleri üzmeyip Türkoğlu’nun gelişimine katkı sağlayan Türkoğlu’lu hemşehrilerime çok çok teşekkür ederim. Türkoğlu meydanı hayırlı uğurlu olsun, diyerek konuştu.