Paw Paw kedi maması, zengin içeriği bakımından veteriner hekimlerin bir numaralı önerisidir. Balık yağının içerisinde bulunan Omega 3 ve tavuk yağının içerisinde bulunan Omega 6 ile sağlıklı deri oluşumunu sağlar ve tüy parlaklığını arttırır. Paw Paw kedi maması, veteriner hekimler tarafından desteklendiği için ve uzmanlar tarafından özel laboratuvarlarda ihtiyaca yönelik formülize edildiği için güvenilir bir seçenektir. Ancak diğer bütün mama markalarında da olduğu gibi kediye en uygun olan, tüketmesi gereken mamayı seçmek çok önemlidir. Veteriner hekimler kedinin genel sağlık durumunu inceledikten sonra değerlendirmeye en uygun olan mamayı önerir.

 Paw Paw kedi maması, kedi maması konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Farklı ihtiyaçlara yanıt verebilmek adına çeşitli ürünler sunmaktadır. Kedilerin ihtiyaç duyduğu içeriği özel hazırlanmış olan Paw Paw kedi mamasını Petpal.com.tr ’den güvenle temin edilebilir.

Paw Paw Kedi Maması Çeşitleri Nelerdir?

Paw Paw kedi maması 15 kg olarak satışı yapılmaktadır. Paw Paw kedi maması, birinci kalite kullanmış olduğu ürünleri ile her zaman için kaliteli mama hizmeti sunmaktadır. Marka temelde kedi ve köpek olmak üzere iki ana başlık altında çeşitlendirilmiştir. Paw Paw kedi maması; yavru kedi maması, yetişkin kedi maması, sterilised kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, gurme kedi maması olarak kategorilere ayrılmıştır.

Kediler lezzet çeşitliliğini genellikle sever. Lezzet açısından Paw Paw kedi mamasının farklı farklı alternatifleri bulunmaktadır.  Somonlu, kuzu etli, tavuklu, balıklı, biftekli ya da pirinçli olmak üzere tat seçenekleri mevcuttur. Paw Paw kedi maması 15 kg’lık paket alımında uzun süreli kullanım sağlayacaktır.

Kahramanmaraş’ta Kadın Girişimciliği Artırma Projesi 'KİGEM' Tanıtıldı Kahramanmaraş’ta Kadın Girişimciliği Artırma Projesi 'KİGEM' Tanıtıldı

Veterinerlerin gözdesi olan Paw Paw markasının bütün çeşitlerini, Petpal.com.tr ’den alabilir, hızlı alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.