Ankara'nın Çankaya ilçesi Dikmen Cddesi üzerinde, TBMM'ye, bakanlıklara ve tüm kamu kurumlarına yakın mesafede bulunan Özel Dent Dikmen Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı. 

24 saat kesintisiz hizmet veren poliklinik Çankaya Acil Diş arayanlar için hizmet vermeye devam ediyor. Diş Hekimleri Mehmet Oğuzhan Çam ve Metehan Emir'in kurduğu Özel Dent Dikmen Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği son teknoloji ile donatılmuş durumda. Diş sağlığı ve tedavisi alanında en son tekniklerin ve yeniliklerin takip edildiği klinikte he ryaştn hastaya hizmet verilmektedir.

Genç ve dinamik bir ekip tarafından yönetilen klinikte kanal tedvisi, kozmetik diş bakımı, diş beyzlatma, ortodonti, implant, diş eti hastalıkları gibi sağlık hizmetleri veriliyor. Kliniğe daha çok Keçiören Acil Diş Hekimi arayanlar zor anlarınd desytek almak için geliyorlar.

Dikmen Acil Diş Polikliniğine günün 24 saatinde 0312 284 22 00 numaralı telefondn ulaşabilirsiniz.

ozel-dent-dikmen

Konuyla ilgili Habe merkezimize açıklamalarda bulunan Diş Hekimi Mehmet Oğuzhan Çam diş sağlığının tüm vücut sğlığı açısındn çok önemli olduğunıu vurguladı. "Dişlerimizde bir sorun olmas dahi 6 ayda bir diş hekimine görünmek gerektiğini" söyleyen Oğuzhan Çam "Kliniğimizde ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm işlemler yapılmaktadır. Özellikle diş sağlığı tedavisi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor ve son tedavi yöntemlerini uyguluyoruz." ifadelerini kullandı.

ozel-dent-dikmen1

Diş Hekimi Metehan Emir'de yaptığı açıklamada herkesin diş sğlığına çok önem vermesi gerektiğini söyledi. Emir açıklamasında "Hekesin mutlaka bir diş hekimi olmalıdır. Diş sağlığındaki olumsuzlukla tüm vucudu etkilemektedirr. Dişimizde bir sorun olmasa dhi düzenli olarak kontrrollee gitmeliyiz" dedi.