27 yıldır tek liste ile kapalı kapılar arkasında gerçekleşen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde ikinci listenin çıkmasının ardından mevcut Başkan Şahin Balcıoğlu koltuğundan kalkarak sorunlarla ilgilenmeye başladı. Kent turizminin ve ticaretinin daha da gelişmesi için sorun olan uçak seferleri yıllardır büyük bir kriz haline dönüşmüş, iktidar partisinin milletvekilleri de bu sorunu çözmekte yeteri kadar başarı sağlayamamıştı.

Türkiye Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatına 45 ülkeden 164 yarışmacı arasından en yüksek puanı alan Kahramanmaraş TOBB Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencisi Duru Özer’e tablet hediye eden KMTSO Başkanı Balcıoğlu’nun konuşma arasında; Türk Hava Yolları ile Pegasusla görüştüğünü ve 2023’ün yaz aylarında Kahramanmaraş’a günlük 2 kez düzenli sefer yapılacağı sözünü aldığını söyledi.

NEDEN ŞİMDİ DEĞİLDE 2023’ÜN HAZİRAN AYINDA

Seçim çalışmalarının verdiği hareketlilikle 2023 yılının Haziran ayında geçerlik olmak üzere yapılacak uçak seferlerini tam 8 ay önce duyuran Balcıoğlu’nun; ‘bu zamana kadar neden ilgilenilmedi, şimdi neden başlamıyor? Sorularına nasıl cevap vereceği merak konusu oldu.