CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çiftçiye ücretsiz elektrik vaadini yeniledi. Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’ya gittiğinde buradaki çiftçilere söz verdiğini belirterek "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin, Şanlıurfa’daki bütün çiftçilere elektriği ücretsiz vereceğiz. Çünkü güneş enerjisini hayata geçireceğiz" demişti.

CHP_lideri_kilicdaroglu_sanliurfa_heyet2

CHP HEYETİ URFA'YA GELİYOR
Kılıçdaroğlu sözlerinin üzerine vakit kaybetmeden harekete geçirdi ve Şanlıurfa'ya gönderilmek üzere heyet oluşturuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın da bulunduğu heyet Şanlıurfa'ya gelecek ve CHP liderinin bu vaadinin yerinde tespitini yaparak çalışmalara başlayacak.

BÖLGENİN SORUNLARI KONUŞULACAK
CHP heyetinin Şanlıurfa'ya gerçekleştireceği ziyarette Urfalı çiftçiye "bedava elektrik" konusunda izlenmesi gereken yol haritası, bölge çiftçisinin temel  sorunları ve CHP’den beklentileri konuları ele alınacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı plana göre 2,5 milyonluk taşlı arazi güneş tarlalarıyla donatılacak.

CHP_lideri_kilicdaroglu_sanliurfa_heyet

BAŞKAN KARADAĞ, CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Öte yandan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Ankara'da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Karadağ - Kılıçdaroğlu buluşmasında Şanlıurfa'nın tarım ve elektrik sorunu konuşuldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da ziyaret eden Ferhat Karadağ , görüşmenin çok verimli geçtiğini, Şanlıurfa'nın tarım ve elektrik sorunu konuştuklarını ifade ederek, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

"TÜM HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"
"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde, Genel Başkanımızın Şanlıurfa'lı çiftçilere verdiği bedava elektrik sözü üzerine Şanlıurfa’nın tarım ve elektrik konusunu ele aldık. Genel Başkanımızın talimatı ile Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki teknik heyet önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'ya gelerek, Güneş tarlaları için tespit ve saha çalışması yapacaklar. Bu müjdeli haber tüm Şanlıurfa'lı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Geliyor, gelmekte olan!"