2,5 aylık hamile eşinin diğer çocuğunu bırakıp başka birine kaçmasından sonra soluğu Esra Erol'da programında alan Taner Dolu anlattıklarıyla herkesi şoke etti. İstanbul'dan programa katılan Taner Dolu'nun eşi Merve Dolu'nun geri dönmesi için başarılı sunucu Esra Erol'dan yardım istedi. 1,5 yaşında bir çocuğu daha olan çift canlı yayında yüz yüze getirildi. Yayında ilginç anlar yaşanırken, sunucu Esra Erol'da eşini aldatan kadına tuhaf bir öneride bulundu.

DELİLER GRUBUNDAN TANIŞTI EŞİNİ BIRAKIP KAÇTI

Eşi Merve Dolu'nun 2. defa evden kaçtığını belirten Taner Dolu, eşinin 2 defadır Zafer Demirok isimli şahsa kaçtığını söyledi. Eşinin kendi iradesiyle kaçmadığını ifade eden Dolu, Zafer Demirok isimli şahsın eşinin aklına girdiğini ondan dolayı eşinin evi terk ettiğini iddia etti. Eşinin ilgisizliğinden dolayı evden kaçan Merve Dolu ise stüdyoya getirildi. Merve Dolu eşinden şiddet gördüğünü ve eşinin çocukları ile ilgilenmediğini söyledi. Zafer Demirok'un katıldığı yayında tansiyon yükseldi. Merve Dolu ile sosyal medyadan tanıştığını söyleyen Zafer Demirok," Grup kurmuşlardı. Ben oradan tanıştım. Sonra evli olduğunu öğrendim. Ayrıldım. Tekrardan beni birleştirdiler. Kanıma girdiler. Konuşmaya devam ettim." diye konuştu. Demirok'un açıklamalarından sonra öfkelenen Taner Dolu, Demirok'a saldırmak için stüdyonun dışına çıktı. Durdurulan Dolu sakinleştirilirken, Deliler grubu açan kişilerde tek tek yayına başlandı. Adı geçen Simge isimli şahısta yayına bağlanarak Merve Dolu ve Zafer Demirok'un yaşadıklarını anlattı.

zafer

"PATLICAN VAR ONU YE"

Sosyal medyadan sonra WhatsApp'ta konuşmaya başlayan Dolu- Demirok'un yazışmaları da ortaya çıktı. Eşinin eve bakmadığını söyleyen Merve Dolu, eşinin işten geldikten sonra telefonu alıp direk yatak odasına gittiğini ifade etti. Eşi Taner Dolu ise işten döndüğünde evde yemek olmadığını ve aldığı meyvelerin dolapta çürüdüğünü söyledi. Merve Dolu ise eşinin eve sadece tavuk getirdiğini iddia. Olay karşısında sessizliğini koruyamayan Esra Erol ise, "Sanal emojilerden yeseydin. Evdeki ilgisizliği sosyal medyadan nasıl doyuruyorsan, emojilerden patlıcan ağzınıza atsaydınız. Açlığınızı sanal ortamdan doyurun. Patlıcan var onu yeseydin. Zafer sana oradan bir kemik parçası atsaydı yeseydin. " yorumunda bulundu.