• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,12 %-0.19
  • ALTIN 2.238,36 %-0.23
  • BİST100 %
  • BITCOIN 63.500 %-6.55
  • ETHERIUM 3.251 %-9.19
14°

Ceset Haberleri

ceset haberleri ve güncel ceset gelişmeleri, ceset ile ilgili tüm video, ceset fotoğrafları ve ceset haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, sahil kenarında Kahramanmaraşlı genç bir kızın cesedi bulundu.

ASAYİŞ

İzmir Bornova'da 18 Yaşındaki Gencin Gizemli Ölümü: Cesedi Sulama Kanalında Bulundu. İntihar mı Cinayet mi Soruşturma Devam Ediyor...

ASAYİŞ

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Tufanlı Mahallesi'nin muhtarı Kadir Sönmez, Böğrüdelik Mahallesi'nde bulunan kendi buğday tarlasında ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Antalya'nın Serik ilçesinde, Kadriye Mahallesi'nde sahile vuran 2 ceset daha polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Aynı gün içinde Muğla'nın...

ASAYİŞ

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir otelin sahilinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

GÜNCEL

Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan genç bir kadına ait ceset, bölgede son günlerde meydana gelen benzer olaylarla birlikte dikkat çekiyor.

ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi sahilinde bulunan bir çocuk cesedi, bölgedeki yetkilileri harekete geçirdi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hatay'da çekilen bir tır videosunun gündem olması üzerine açıklama yaptı.

ASAYİŞ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahile başı olmayan bir erkek cesedi vurdu. İlk belirlemelere göre cesedin kaçak göçmene ait olduğu öğrenildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta balık tutmak için gittiği baraj gölünde suya düşen gencin cansız bedeni bulundu.

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Manisa'da oturdukları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan anne ile kızın katili komşuları çıktı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok yıkıma uğrattığı Hatay'da enkazlardan ceset çıkmaya devam ediyor...