• DOLAR 32,37 %0.16
  • EURO 34,99 %-0.26
  • ALTIN 2.325,45 %0.22
  • BİST100 9.139 %0.64
  • BITCOIN 70.470 %0.04
  • ETHERIUM 3.565 %-0.55
15°

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Haberleri

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı haberleri ve güncel Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı gelişmeleri, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı fotoğrafları ve Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri, suç ve suçlularla mücadelede etkin çalışmalarını sürdürüyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyesi eski polisi yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda birçok aranan şahıs yakalandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri, öğrencilere eğitim semineri verdi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanması için gerçekleştirdiği operasyonlarla dikkat çekiyor. Uyuşturucu kullanımı, dolandırıcılık, kaçakçılık ve diğer suçlardan aranan...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Yapılan Yol Kontrollerinde Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda aranan şahısların yakalanmasıyla ilgili bir dizi başarı elde edildi. 31 Ocak 2024 tarihinde...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, cinayet başta olmak üzere birçok suçtan aranan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada düzenlediği uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 63 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta, hırsızlık suçundan 27 yıl 1 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir hükümlü, güvenlik güçlerince yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda terör örgütü DEAŞ üyesi bir şüpheliyi yakaladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir otomobile operasyon düzenledi.