Afşin İlçesi'nde Ankara Ağır Ceza İlamat Masası tarafından "Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan aranan S.M. isimli şahıs, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle yakalanarak adli süreç başlatıldı.

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Gaziantep Ağır Ceza İlamat Masası tarafından "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan aranan ve 4 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.N. ile Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Hakkı Olmayan Yere Tecavüz Etme" suçundan aranan A.Ç. isimli şahıslar da yakalanarak adli işlemlere tabi tutuldu.

Gaziantep'te 65 Yıl Hüküm Giyen Firari Ankara'da Yakalandı! Gaziantep'te 65 Yıl Hüküm Giyen Firari Ankara'da Yakalandı!

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ayrıca "FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan aranan ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.A.T. isimli şahsı da yakalayarak adli mercilere teslim etti.

Ayrıca, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan aranan Ş.M. isimli şahıs, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Dulkadiroğlu bölgesinde yakalanarak adli süreç başlatıldı.

Jandarma operasyonlarına yönelik yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.