• DOLAR 32,31 %0.18
  • EURO 35,08 %-0.17
  • ALTIN 2.279,50 %0.09
  • BİST100 9.004 %2.24
  • BITCOIN 70.700 %1.05
  • ETHERIUM 3.570 %-0.2
15°

Sağanak yağış Haberleri

sağanak yağış haberleri ve güncel sağanak yağış gelişmeleri, sağanak yağış ile ilgili tüm video, sağanak yağış fotoğrafları ve sağanak yağış haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta öğleden sonra yaşanan sağanak yağış, şehirdeki günlük yaşamı etkiledi.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük Kahramanmaraş verilerine göre önümüzdeki 5 günün 4 günü sağanak yağışlı geçecek.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü demir bariyerlere çarptı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkisini sürdürürken, bazı köylerde kar kalınlığı yarım metreye ulaştı.

GÜNCEL

AKOM, 6 Mart Çarşamba günü Onikişubat, Türkoğlu, Göksun ve Andırın ilçelerinde yoğun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini duyurdu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerinde 14 Şubat Çarşamba günü karla karışık yağmur, Dulkadiroğlu, Andırın, Pazarcık ve Türkoğlu...

GÜNCEL

Kahramanmaraş genelinde 13 Şubat Salı gününden itibaren sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre Kahramanmaraş'a sağanak yağış geliyor.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün Adana, Antalya, Hatay, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye illeri için sarı kodlu uyarıda bulundu.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışlarla ilgili Kahramanmaraş'a uyarıda bulundu.

GÜNCEL

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan uyarıya göre, Kahramanmaraş'ın iki ilçesinde 4 Ocak Perşembe günü kuvvetli yağış bekleniyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Ağcalı ve Sümbüllü yolu üzerinde oluşan obruk, sürücüler arasında endişeye neden oldu.