Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Afşin ilçesinin Hilalkent Kümeevler bölgesinde başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 9 Milyon TL’lik bütçeyle yürütülen proje kapsamında, bölgeye 4,5 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı kazandırılıyor.

Kahramanmaraş’ta Sağanak Sonrası Temizlik Operasyonu! Kahramanmaraş’ta Sağanak Sonrası Temizlik Operasyonu!

Altyapı (3)

Saha ekiplerinin aralıksız çalıştığı proje, hem çevresel riskleri ortadan kaldırmayı hem de vatandaşların yaşam standardını yükseltmeyi amaçlıyor. Tamamlandığında modern standartlara sahip olacak sistem, bölgenin uzun vadeli ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak.

Altyapı (5)

Bu proje, 6 Şubat depremlerinden sonra kent genelinde başlatılan 15 Milyar TL’lik altyapı dönüşüm çalışmalarının önemli bir ayağını oluşturuyor. KASKİ, şehir genelinde olduğu gibi Afşin’de de altyapıyı depremlere karşı daha dirençli hale getirerek güvenli bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Altyapı (4)-2

Editör: Haber46 46