Kahramanmaraş'ın Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe merkezlerinde yarın 19 Ocak 2022 Çarşaamba günü okullarda yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Öğrenciler ve veliler bu soruların cevabını bekliyor.

Sabah saatlerinden itibaren Kahramanmaraş şehir merkezi ve hemen hemen tüm ilçelerinde kar yağışı başladı. yoğun kar yağışı nedeniyle Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçelerinin köy okulları 18 Ocak Slı günü öğleden sonra tatil edilmişti.

Kar yağışının devam etmesi nedeniyle Kahramanmaraş'ın ilçelerinden yüz yüze eğitime ara verilmesi haberleri gelmeye başladı. Kahramanmaraş'ta 19 Ocak Çarşamba günü uzaktan eğitim yapacak ilçelerin listesi bu sayfada yayınlanacaktır.

İŞTE 19 OCAK ÇARŞAMBA YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VEREN İLÇELER

DULKADİROĞLU

DULKADİROĞLU İLÇEMİZDE YÜZ YÜZE EĞİTİME KAR TATİLİ ARASI! Dulkadiroğlu ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba günü yüz yüze eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

ELBİSTAN

ELBİSTAN İLÇEMİZDE YÜZ YÜZE EĞİTİME KAR TATİLİ ARASI! Elbistan ilçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba günü yüz yüze eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

PAZARCIK

PAZARCIK İLÇEMİZDE YÜZ YÜZE EĞİTİME KAR TATİLİ ARASI! Pazarcık ilçemizde hava muhalefeti nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba günü yüz yüze eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir.

SON DAKİKA! 19 OCAK ÇARŞAMBA İL GENELİNDE (TÜM İLÇELER VE TÜM OKULLAR) YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLDİ!

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile memur ve diğer kamu görevlileri 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır.