6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta şehrin işlek caddelerinde bulunan ve yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar, çevredeki vatandaşları ve trafiği tehlikeye sokuyor. Dulkadiroğlu ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan Şelale Park yanındaki ağır hasarlı binalar, vatandaşların endişesine neden oluyor.

Whatsapp Image 2024 05 13 At 15.46.40 (1)

Vatandaşlar, bu binaların bir an önce yıkılmasını talep ediyor. Özellikle çocukların ve yayaların yoğun olarak kullandığı bu bölgede bulunan ağır hasarlı yapıların bir kazaya sebebiyet vermeden acilen yıkılması gerektiği vurgulanıyor. Bu çağrı, çevredeki vatandaşların güvenliği ve huzuru için büyük önem taşıyor.

Yetkililerin bu konuda hızlı ve etkili bir şekilde hareket etmesi, potansiyel tehlikelerin önlenmesi adına hayati öneme sahip. Kahramanmaraşlıların talepleri doğrultusunda, ağır hasarlı binaların acilen yıkılması ve çevrenin güvenli hale getirilmesi için gerekli adımların atılması bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta 4 Aylık Hamile Kadının Karnından Dev Tümör Çıkartıldı! Kahramanmaraş'ta 4 Aylık Hamile Kadının Karnından Dev Tümör Çıkartıldı!

HABER: DİLEK NUR