TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan 'Kasaba Doktoru' hikayesi ve kadro oyuncuları belli oldu. TRT 1'in yeni dizisi "Kasaba Doktoru" izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor . 'Bu hastanede bir tek kural vardır; söz konusu kurtarılacak bir hayatsa her türlü riski alırız!' sloganıyla tanıtımı yapılan Kasaba Doktoru dizisiyle ilgili detaylar merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekiyor.

KASABA DOKTORU DİZİ KONUSU

Dizide, Kemal karakterine hayat verecek Ozan Akbaba’nın başarılı bir cerrah olup büyük bir hastanede başlayan hikayesinde, travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılması anlatılıyor olacak. 

KASABA DOKTORU DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kasaba Doktoru dizisi 8 Nisan'da TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Kasaba Doktoru dizisinin çekimlerinde İstanbul’un bir çok farklı semt ve sokağı kullanılacaktır.

KASABA DOKTORU UYARLAMA MI?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kasaba Doktoru dizisinin Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden Türkiye’ye uyarlanmış versiyonu olduğu bilgisi elde edildi. 

KASABA DOKTORU OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği yapımda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever rol alıyor.

Ozan Akbaba (Doktor Ali)

Hazal Subaşı (Doktor Leyla)

Deniz Can Aktaş (Doktor Ömer)

Vildan Atasever (Mine)

Sinan Albayrak (Yalçın)

Özgün Karaman (Bora)

Barış Yıldız (Turgut)

Sinan Demirer (İhsan)

ÜÇ İDEALİST DOKTORUN HİKAYESİ

‘Kasaba Doktoru’nda, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.