16 Nisan 2017, Türk tarihinin ve Cumhuriyet yönetiminin en mühim günlerinden birisidir. Bu tarihte yapılacak halk oylamasında (referandumda) eğer %50’den fazla EVET çıkarsa, Ülkemiz yeni bir modele ve etkili bir yönetim sistemine geçecek, tam tersi olur da HAYIR çıkarsa, “şer cephesi ve dış güçlerle işbirliği yapan hainler çetesi” bayram edecektir.

Önce şahsi kanaatimi belirteyim. Halkımız her seçimde olduğu gibi yine basiret ve feraset içerisinde davranacak, şer güçlerinin ve dış güçlerle işbirliği yapan hainlerin hevesleri kursaklarından kalacaktır. Yani, referandumda EVET oyu fazla çıkacaktır. Bu şahsi kanaatimi böylece belirttikten sonra, şu hususu da ayan-beyan belirtmek istiyorum: EVET, oyları mümkün olduğunca fazla çıkmalıdır. Çünkü EVET oyları ne kadar fazla çıkarsa, şer güçler ve dış güçlerle işbirliği yapan hainler o kadar zarar görecek ve yer ile yeksan olacaktır. Şimdi şunu hassaten belirtmek istiyorum. Dış güçlerle işbirliği yapan hain çeteler dediğimde kasdım, terör örgütleri PKK, FETÖ, DAEŞ, DHKP-C ve benzeri terör örgütleridir.  Bunlardan evvel ve daha mühimi, şer güçler dediğimde ABD, İsrail, Almanya, Hollanda, Fransa, Norveç, İsveç, İngiltere, Yunanistan, Ermenistan gibi Ülkeler de anlaşılmalıdır. Bu Ülkelerin de Bize nasıl bir hasmane tavır ve düşmanlık içerisinde oldukları bu referandum öncesinde bir kez daha ayan-beyan ortaya çıkmıştır.

Evet, yine hassaten belirtiyorum: 16 Nisan 2017 tarihine kadar şer güçler ve dış güçlerle işbirliği yapan hainler boş durmayacaklardır. Çünkü bu referandum onlar için ölüm-kalım meselesidir. Milletimiz halkoylamasında yeni modele yani Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine (Devlet Başkanlığına) EVET dediğinde, Ülkemizde güneş bir başka doğacak ve daha güzel günler için ışıl ışıl parlayacaktır. İşte bu ihtimalden dolayı şer güçler ve dış güçlerle işbirliği yapan hainleri korku sardı. Allah (cc) onları korkularıyla baş başa bıraksın ve iki cihanda hüsrana uğratsın. Amin.

Evet, referandumda Anayasa Değişikliği kapsamında 18 madde oylanacaktır. Bu maddeler ile yeni bir yönetim sistemi geliyor. Millet kendisini yönetecek hükümeti doğrudan seçiyor. TBMM’nin yapısı değişiyor. Yetkileri artırılıyor. Mesela, Hakimler Savcılar Kurulu Üyelerinin bir kısmını TBMM seçiyor. TBMM’ye Cumhurbaşkanlığını denetleme noktasında görev veriliyor. Cumhurbaşkanına cezai ve hukuki sorumluluk getiriliyor. Milletvekili seçilme yaşı 18’e indiriliyor. TBMM’nde milletvekili sayısı 600’e çıkarılıyor. Yargı bağımsızlığı kavramı yanında yargı tarafsızlığı kavramı da Anayasa’ya konuyor. Evet, 16 Nisan’da bunun gibi 18 maddelik değişikliklere oy vereceğiz.

İşte bunlar işin Ne kısmıdır. Yani Ne’ye evet ya da hayır diyeceğimiz hususlar bunlardır. Ne’ye evet ya da hayır diyeceğini her insan kendi şahsi görüş ve düşüncesine göre varsın düşünsün. Herkes hürdür. Aklı başında olan her insan kendi özgür iradesi ile karar verir.

Ben hür düşüncemle ve özgür irademle, 16 Nisan'daki Referandumda “Niye Evet? Ne’ye Evet” dediğimi 10 madde ile aşağıda sıralamak istiyorum:

1- Ülkemizde istikrarlı bir yönetim ve koalisyonsuz hükümet için EVET.

2- PKK, FETÖ, DAEŞ, DHKP-C ve tüm terör örgütlerini yerin dibine geçirmek ve yok etmek için EVET.

3- Etkin ve adil bir yönetim ile ahlaki değerlere sahip bir toplum için EVET.

4- Güçlü iktidar ve büyük Türkiye için EVET.

5- Yeni Osmanlı'dan ve Hilal’in şahlanışından korkan Haçlıların hezimeti ve hüsranı için EVET.

6- Ülkemizde milli birlik ve beraberlik ile dayanışma ve yardımlaşma için EVET.

7- Millet iradesini bozan darbeleri ve vesayeti tarihin çöplüğüne atmak için EVET.

8- Millet iradesine kumpas kuranların oyunlarına son vermek için EVET.

9- Masonların, siyonistlerin ve tüm emperyalistlerin planlarını bozmak için EVET.

10- Milletimizin tam istiklali ve güvenli istikbali için EVET.

Diyorum.

Elhamdülillah.