Genç MÜSİAD Kahramanmaraş üyeleri ve yönetimi olarak geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen 17.MÜSİAD Expo’ya katıldık.

Genç MÜSİAD Kurucu Başkanı Ünal Çimen’in önderliğinde, yüzlerce genç girişimcinin standında ziyaretlerde bulunduk. Şüphesiz ki Expo’nun en gözde ve saygı duyulan ekibinin Kahramanmaraş Genç MÜSİAD olduğunu söyleyebilirim.

Dünyanın dört bir yanından Genç MÜSİAD üyesi binlerce firma katılmıştı, MÜSİAD’ın gücünün paha biçilemez olduğunu orada anladım.

Fuarda Kahramanmaraş’ın gururu 17.MÜSİAD Expo Altın Sponsoru ALPEDO-Kervan Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’da yer almıştı.

Gençliğin ağabeyi olarak tanınan Sami Kervancıoğlu, Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Yönetiminin standına yaptığı ziyaret ile sevincine sevinç kattı.

Kurucu Başkan Ünal Çimen’in önderliğinde Genç MÜSİAD Kahramanmaraş üyeleri ve yönetimi Kahramanmaraş’ın markası ve gururu olan Kervan-Alpedo standını bir an olsun boş bırakmadı.

Sami Kervancıoğlu ile uzun süre sohbet eden Genç MÜSİAD yönetimi, standa ziyarette bulunan vatandaşlar için ise Sami Kervancıoğlu ile birlikte dondurma şov yaptı. Eğlenceli ve bir o kadar da keyifli dakikaların geçtiği Kervan standında çok büyük ilgi vardı.

EXPO Programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı salonuna gitmeden önce Kervan-Alpedo standını ziyaret etti. Sami Kervancıoğlu ile birlikte dakikalarca muhabbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dondurmanın da tadına bakmadan gitmek istemedi.

Fuar süresince neredeyse tüm kanallarda canlı yayına çıkan Sami Kervancıoğlu’nun ağzından Kahramanmaraş kelimesi bir an olsun düşmedi. Benim bakış açıma göre eğer ben bir canlı yayına çıkıyorsam kendi firmamı över ve tanıtırım, ancak Sami Kervancıoğlu firmasının adını ağzına bile almadı. Her kelimesinde Kahramanmaraş için övgü dolu sözler söyledi.

Merakımıza yenik düşüp Sami Kervancıoğlu’na; "Neden Kervan ve Alpedo Markalarını tanıtmak varken, sürekli Kahramanmaraş’ın adını kullanıyorsunuz" diye sorduk ve  çok güzel ve ibretlik bir cevap aldık..Sami Kervancıoğlu:

Kahramanmaraş olmasaydı ne Kervan yürürdü nede Alpedo, tüm gayretimiz çabamız Kahramanmaraş’ın bir nebzede olsa tanınması için ’dedi.

Kahramanmaraş'ın böyle güzel yürekli, gerçek Maraş sevdalısı insanlara ihtiyacı var.

17.MÜSİAD Expo fuarı süresince binlerce kişi ile görüşen Genç MÜSİAD Yönetimi Fuar bitiminde dostlarıyla vedalaşarak Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı..

Gel zaman git zaman, Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinin haftalık olarak kendi binasında düzenlediği toplantı bu kez Kervanhan’da düzenlendi.

Kurucu Başkan Ünal Çimen onur konuğu olarak toplantıya Sami Kervancıoğlu’nu davet etmişti, ancak Sami Kervancıoğlu Genç MÜSİAD Yönetimi ve üyelerini Kervanhan’da ağırlamak istedi.

Yoğun bir katılım gerçekleşen Genç MÜSİAD toplantısında Sami Kervancıoğlu genç girişimcilere, başarısının arkasındaki gerçekleri de anlattı.

Genç girişimcilere çok özel bilgilerini ve tecrübelerini anlatan Sami Kervancıoğlu bir kez daha gençlerin ilgi odağı oldu.

Gelen her soruyu en ince ayrıntısına kadar detaylı şekilde anlatan Sami Kervancıoğlu, kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Genç MÜSİAD Kurucu Başkanı Ünal Çimen ve Yönetimine teşekkürü borç bildi.

Genç MÜSİAD büyük bir aile diyor ve yazımın sonuna geliyorum..

…..

Yarın gün içerisinde Sami Kervancıoğlu ve Ünal Çimen’in çok özel açıklamaları Haber46’da yayınlanacaktır.