Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde bir taksici, müşterilerini şeker ve kolonya ile karşılarken belli bir mesafeden sonra ise soğuk ve sıcak içecekler ikram ederek memnuniyeti ön planda tutuyor.

Adana’da 5 Ocak Stadyumu ile Adnan Menderes Spor Salonu karşı köşesinde 30 yıldır taksici olarak hizmet veren Esat Özer’i (52) adeta tanımayan yok. İngiltere’de taksiye binmenin bir prestij olmasına karşılık, taksi şoförü olabilmek için istenen şartların ağır olduğuna dikkat çeken Özer, “Ülkemizde de taksiciliğin ciddiye alınması gerekiyor.” dedi. Esat Özer, yolcularına 10 kilometrelik mesafeden sonra soğuk ve sıcak içecekler ikram ederek memnuniyet kazanıyor. Özer, dumansız bir hava sahasına katkı sağlamak amacıyla sigarayı bırakan müşterilerine ise ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Taksici Esat Özer, kentte ilk olan uygulamanın müşteriler tarafından memnuniyetle karşılandığını ve çok güzel tepkiler aldığını belirterek, "Amacımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, taksicilik hizmetine farklı bir anlayış getirmek Bizi tercih eden müşterilerimizi kolonya ve şeker ikram ederek karşılıyoruz ve aynı zamanda 10 kilometrelik mesafeden sonra soğuk ve sıcak içecekler ikram ediyoruz. Ayrıca halkımızın sigara içmemesini sağlamak amacıyla sigarayı bırakan müşterilerimize de ücretsiz hizmet vereceğiz. Adana’da ilk olduğunu düşündüğümüz bu uygulamadan müşterilerimiz son derece memnun kalıyor. Bizim için müşteri canımızdır. Biz araçlarımızda müşteri değil misafir ağırlıyoruz." dedi.