• DOLAR 32,20 %-0.01
  • EURO 35,00 %-0.04
  • ALTIN 2.516,49 %0.63
  • BİST100 10.704 %0.57
  • BITCOIN 67.100 %-0.3
  • ETHERIUM 3.095 %0.16
29°

Kahramanmaraş depremi Haberleri

Kahramanmaraş depremi haberleri ve güncel Kahramanmaraş depremi gelişmeleri, Kahramanmaraş depremi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş depremi fotoğrafları ve Kahramanmaraş depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat tarihli depremlerin etkisiyle iş yerleri ve makineleri hasar gören tarhana üreticileri, bayrama özel cips tarhana üretimine başladı.

Politika

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, yerel seçim sonuçlarına ve Kahramanmaraş'ın yaşadığı sorunlara ilişkin bir değerlendirme yaptı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki deprem, bölgede tedirginliğe neden oldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, tarihi Şeyh Camii'nin minaresinde yıllardır adeta bir anı gibi duran patlamamış top mermisi depremin ardından kayboldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşayan ve depremzede olan bir aile, yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek devletten yardım talep etti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinin ardından sağlam kalarak A sınıfı sağlamlık raporu olan 'Dilsude Sitesi' rezerv alanda kaldı, yıkım kararı verildi....

GÜNCEL

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (HAVA- İŞ) üyeleri, Kahramanmaraş merkez üssü gerçekleşen deprem sonrasında bölgede yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

GÜNCEL

Prof. Dr. Naci Görür'ün Kahramanmaraş'taki depremle ilgili yaptığı açıklama, bölgedeki insanların içine su serpti.

GÜNCEL

Bugün saat 8.55'de Kahramanmaraş'ta yaşanan 4 büyüklüğünde depremin ardından saat 09.21'de Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş güne depremle başladı. 4 büyüklüğündeki artçı deprem vatandaşları uykularından uyandırdı!

GÜNCEL

Kahramanmaraş depreminde yıkılarak 48 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi Serdarbey Apartmanı'nın duruşması devam ediyor.

ASAYİŞ

Trabzon'da Sahilde Vatandaşlar Tarafından Cansız Bedeni Bulunan Kahramanmaraşlı Depremzede Genç Kızın Denize Atlayarak İntihar Ettiği Ortaya Çıktı.