DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, yerel seçim sonuçları ve Kahramanmaraş'taki sorunlar hakkında bir değerlendirme yaptı. Karatutlu, Kahramanmaraş'ın çeşitli sorunlarına dikkat çekerken, seçimi kazanan adayları tebrik etti ve Kahramanmaraş'a en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını vurguladı.

Özellikle Kahramanmaraş Havalimanı'ndaki iniş kalkış sorunlarına değinen Karatutlu, yetkililerin açıklama yapmadan insanları Gaziantep Havalimanı'na yönlendirdiğini belirtti. Ayrıca, TOKİ konutlarındaki sorunlar, orta hasarlı binaların durumu, rezerv alan ilanı ve kamu personeli lojmanları gibi diğer konulara da değindi.

Karatutlu'nun açıklamasında, "Kahramanmaraş'ta birçok sorun yaşanıyor. Kahramanmaraş Havalimanı'nda iniş kalkışta sorun yaşanıyor. Sorunun ne olduğu konusunda bir yetkili açıklama yapmadan insanlar 80-100 kilometre ötedeki Gaziantep Havalimanı'na gitmeye zorlanıyor. Artık buna bir son vermeli" ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş Vekili Öztunç'tan, Karatutlu'ya 'Elinden tutup ben gezdirdim haddini bil' Kahramanmaraş Vekili Öztunç'tan, Karatutlu'ya 'Elinden tutup ben gezdirdim haddini bil'

Ayrıca, TOKİ konutlarındaki sorunların çözümü, orta hasarlı binaların durumunun netleştirilmesi, rezerv alan ilanı ve kamu personeli lojmanları gibi konularda da çözüm talep edildi. Karatutlu, Kahramanmaraş'ta yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı.