• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.970 %2.04
  • ETHERIUM 3.266 %-0.12
29°

Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu Haberleri

Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve Kahramanmaraş uyuşturucu operasyonu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından yapılan devriye görevi sırasında, şüpheli hareketler sergileyen üç şahıs...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraş dahil 47 ilde düzenlenen "Narkoçelik-23" operasyonlarında 445 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün son bir haftada içinde yürüttüğü operasyonlar neticesinde önemli başarılar elde edildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyon sonucunda sahte Eurolar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli olarak faaliyet gösteren ve uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 21 zanlının 20'si tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen narkotik operasyonunda, 6 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 15'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen başarılı bir operasyon sonucunda, polis ekipleri uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi suçüstü yakaladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen başarılı operasyonla, uyuşturucu ticareti ve silahlı yaralama suçlarından aranan 2 kişi, jandarma ekipleri tarafından saklandıkları evde yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Eş Zamanlı Narkotik Operasyonu! 107 Zehir Taciri Güvenlik Güçlerince Yakalandı!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheli tutuklandı.