• DOLAR 32,38 %-0.15
  • EURO 34,69 %-0.34
  • ALTIN 2.419,20 %-0.65
  • BİST100 10.097 %0.14
  • BITCOIN 63.623 %2.45
  • ETHERIUM 3.170 %-0.06
25°

Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, doğanın muhteşem güzelliklerini baraj gölünden 160 metre yükseklikteki sarp kayalıklara taşıyan Ali Kayası Cam Seyir Terası, Ramazan...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, çarşı merkezinde akşam saatlerinde, bıçak ve silahların da kullanıldığı bir kavgada toplamda 4 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık - Narlı karayolu üzerinde bugün yaşanan trafik kazasında bir servis minibüsü kaza yapması sonucunda 9 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde bir kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın en büyük camii Abdulhamid Han Camii'nde binlerce kişi, Gazze'deki şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde İntihara Teşebbüs Eden Kadın Sağlık Ekiplerinin Zamanında Müdahalesi İle Kurtarıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, Ramazan Bayramı öncesinde trafik güvenliği ve huzuru için kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç sulama göletine düştü, kaza maddi hasarla atlatıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram kömbesi hazırlıkları hız kazandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Ramazan ayı boyunca camilerde mukabele okuyan İmam Hatip okulu öğrencileri, hafızlık eğitimlerini tamamlayarak manevi bir başarı elde ettiler.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı'na az bir süre kala, tarihi Kapalı Çarşı canlanıyor. Ev hanımları da bayram tatlılarını hazırlıyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bir farkındalık etkinliğinde otizmli genç yetenek Kubilay Özbek, katılımcılara unutulmaz bir piyano resitali sundu.