• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,17 %-0.06
  • ALTIN 2.245,97 %0.11
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.348 %-3.56
  • ETHERIUM 3.374 %-7.01
9°

Türkoğlu Haberleri

türkoğlu haberleri ve güncel türkoğlu gelişmeleri, türkoğlu ile ilgili tüm video, türkoğlu fotoğrafları ve türkoğlu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında, TIR ile çarpışan otomobil sürücüsü Resul Taşdemir hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Yeniden Refah Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Celalettin Kaplan'ın içinde bulunduğu araç, dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yerleşim bölgesine inen ve kanala düşen bir çakal, vatandaşlar tarafından fark edildi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde Yer Alan Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda Yeni Kafeterya ve Restoran Hizmete Açıldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda aranan şahısların yakalanmasıyla ilgili bir dizi başarı elde edildi. 31 Ocak 2024 tarihinde...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyesi şahıs yakalandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde Yerli Savunma Üretiminde Yeni Adımlar Atılmaya Devam Ediyor. KAAN ve ATAK-2 Parçaları TUSAŞ'da İmal Edilecek.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 27 Ocak Cumartesi günü Onikişubat ve Türkoğlu ilçesinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 zanlı tutuklandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen narkotik operasyonunda, 6 kişi gözaltına alındı.