Siyonist güçlerin emirleri doğrultusunda yedi arap ülkesinin, Katar’la her türlü ilişkilerini kesmeleri, müslümanların içine düştüğü sefalati göstermesi bakımından ibretliktir.

Sebebi ise komedi filmi gibi,

Katar’ın müslüman kardeşlere ve Hamas’a yardım etmesi imiş,

Yani anlayacağınız ‘’öküz altında buzağı aramak’’ gibi bir şey olsa gerek…

Olayın bahanesi…

İşin enteresanı, Katar’a ABD, İngiltere, Fransa, İsrail ve diğer siyonist ve haçlı ittifak ülkeleri ilişkilerini kesmiyor, ama nedense müslüman olan yedi arap ülkesi ilişiğini kesiyor.

Sizce bu senaryoda bir tuhaflık yok mu?

Pekala,

ABD’ye göre Katar, terör örgütlerine yardım ve yataklık ediyorsa,

Ey ABD! sen neden PYD, PKK, FETÖ gibi terör örgütlerine her türlü silah ve lojistik yardım yaparak hala kanla besleniyorsun?

Bir zamanlar ‘’Arap Baharı’’ deniniz operasyon yaptınız, şimdilerde ki stratejiniz, müslüman ülkelere, terör örgütlerine yardım yapıyor izlenimi verip, terör baharımı oluşturmaya çalıştırılmaktır.

Bu oyunları, ülkemizin yemediği kesin ama, yedi müslüman arap ülkesinin yediği ortada, sıranın kendilerine de gelecek olması pek tabi ki manidar olmasına rağmen kimlere hizmet ettiklerinin farkında değiller.

Günün anlam ve önemini anlatan hikayeyle konuyu bağlayayım.

‘’Renkleri sarı, beyaz, siyah olan üç öküz otlakta yayılırken bir kurt bunlara musallat olur. Saldırı, taciz ve yıldırmalardan sonra kurt öküzlere sarı öküzü vermeleri halinde diğer ikisine karışmayacağını söyler. Diğerleri her zaman bu işkenceyi çekmektense sarı öküzü verirler. Üç beş gün sonra aynı taktikle bu kez beyaz öküzü alır götürür. Sıra siyah öküze gelmiştir. Çare yoktur kurt onu da yiyecektir. Ancak Siyah öküz içinden “Biz hatayı sarı öküzü verirken yaptık” diye geçirir. Geçirir ama iş işten geçmiştir.’’

‘’Müslümanlar sıranın kendilerine gelmeyeceğini düşünerek ve kardeşlerini kâfirlerin önüne atarak kurtulacaklarını sanmasınlar.. Kendilerini Müslüman kardeşlerine karşı güvenceye almak için zalimin merhametine sığınıyorlar. Filistin’den, Afganistan’dan, Mısır’dan, Libya’dan, Irak ve Suriye’den sonra sıranın kendisine gelmeyeceği acizliğiyle davranmak

sizce öküzlük değil midir?’’