MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İl Başkanı Mustafa Akpınar sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı kapsamında bir açıklama yapmıştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı, bir yerel gazete yanlış algılayıp yayına aldığı için yanlış anlaşılmaya sebebiyet verilmişti.

Bunun üzerine haberi farkedip müdahale eden MHP Genel Merkezi, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar'ın istifasını istediği iddia edildi. 

Mustafa Akpınar'ın sosyal medyadan yaptığı istifa açıklaması: Cumhur İttifakı kapsamında sosyal medya hesabimdan bir açıklamada bulundum.Yapmış olduğum açıklama yanlış anlaşılmıştır.Bu açıklamayı manşete taşıyan yerel gazete üzgün olduğunu hem şahsıma hem genel merkezime iletmiştir.Böyle bir süreçte bu şekilde bir yanlış anlaşılmaya meydan verdiğimden dolayı Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendi ,Saygıdeğer teşkilat Başkanımızla görüşerek 10 yıldan beri için de bulunduğum 5 yıldır şerefle onurla yürüttüğüm her zaman onurla taşıyacagım Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevimden Sayın Genel Başkanımızın ve Saygıdeğer Teşkilat Başkanımızın bilgileri dahilinde istifamı arz ettim.Bundan sonra ki siyasi yaşamım da Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin çizmiş olduğu siyasi hedefler doğrultusunda partimizin bir neferi olarak devam edeceğim.Sayın Genel Başkanımıza olan sadakatim ve Partimize Davama olan bağlılığım benim için her türlü makamın üzerindedir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.