Antalya'nın Kepez ilçesinde, uzaklaştırma kararı bulunan kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen bir kadın hayatını kaybetti. Varsak Aktoprak Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Antika A. (52) adlı kadın, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi V.A. (51) tarafından 2 çocuğunun yanında boğazından bıçaklandı.

Van'da Cinnet Geçiren Koca Bebeğini Öldürüp Eşini Yaraladı! Van'da Cinnet Geçiren Koca Bebeğini Öldürüp Eşini Yaraladı!

Tartışmanın büyümesi üzerine meydana gelen olayda, V.A. daha sonra intihar etmeye çalışarak banyoda kendisini asmaya kalkıştı. Çocukların ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Antika A'nın yaşamını yitirdiğini belirlerken, polis ekipleri banyoda asılı halde bulunan V.A'yı kurtardı.

V.A, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kadının cenazesi ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Vezir Ayer'in emniyetteki ifadesinde, "Evimin önünden geçen erkeklerin daireme doğru baktığını düşünüyordum. Dün de arsa satışı için eşimle tartıştık ve bıçakla saldırdım" dediği öğrenildi. Ayer, adliyeye sevk edilirken gazetecilerin "Neden yaptın, pişman mısın?" sorusuna "Aramızda kavga çıktı, o yüzden yaptım. Pişman değilim" yanıtını verdi.

Vezir Ayer'in eşi Antika A'yı 1'i boynundan olmak üzere 8 bıçak darbesiyle öldürdüğü tespit edildi.