Deva Partisi İskenderun İlçe Kongeresinde dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Veysi Kaynak'ın eniştesi olduğunu söyleyen kişiden ilginç çıkış geldi.

Deva Partisi İskenderun İlçe Kongeresinde Ali babacan'ın konuşması esnasında, Veysi kaynak'ın eniştesi olduğunu iddia eden bir kişi, sahnede Deva Partisini kastederek Genel Başkan Ali Babacan'a "Veysi Kaynak'ın eniştesiyim. Sana geldim, Allah sana başarı göstersin" dedi.

Babacan ile vatandaşın bu diyaloğu kongreye damga vurdu.

Veysi Kaynak Kimdir?

AK Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkanlığı görevlerinde yer aldı. Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevi yaptı. BM Uluslararası Yolsuzlukla Mücadele Akademisi (IACA) Başkan Yardımcılığı görevini devam ettirmektedir.

VEYSİ-KAYNAK-KİMDİR-300x400

 23. Dönemde Kahramanmaraş Milletvekili seçildi. 23. Dönemde AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve Adalet Komisyonu Üyeliği, Parlamenterlerarası Bahreyn Dostluk Grubu Başkanlığı ve Muhsin Yazıcıoğlu Kazası Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevlerini yaptı. Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanvekili, Adalet Komisyonu Üyesi, AK PARTİ Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesidir.

65. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Şu an Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Veysi kaynak AK Parti'nin sayılı isimleri arasına girmiştir.Deva Partisi İskenderun İlçe Kongeresinde Ali Babacan ile bir vatandaşın diyaloğu kongreye damga vurdu.