• DOLAR 32,20 %0.05
  • EURO 34,98 %-0.06
  • ALTIN 2.513,93 %0.14
  • BİST100 10.895 %1.45
  • BITCOIN 70.185 %4.13
  • ETHERIUM 3.775 %21.19
25°

Depremzede esnaf Haberleri

depremzede esnaf haberleri ve güncel depremzede esnaf gelişmeleri, depremzede esnaf ile ilgili tüm video, depremzede esnaf fotoğrafları ve depremzede esnaf haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın depremzede esnafı için umut kaynağı olan evlilik kredisi, bölgedeki perde ve ev tekstili sektöründe hareketlilik yaratıyor.

ASAYİŞ

Adıyaman'da Gece Yarısı Pide Fırınında Cinayet: Husumetli Şahıs, Ramazan Karataş'ı Bıçaklayarak Öldürdü. Şüpheli Gözaltında!

GÜNCEL

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, depremzede esnafları desteklemek amacıyla EXPO 2023 Sergi Alanı'nda Alışveriş Festivali ve Fuarı'nı düzenledi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta bugün yaşanan olay, şehirdeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların dramını bir kez daha gözler önüne serdi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Sakarya Çarşı Esnafıyla Dayanışma Buluşmasında! Okay, Pandemi, Ekonomik Kriz ve Deprem Sonrası Zorlu Süreçte...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta depremler sonrası 12 Şubat Stadyumu arkasına kurulan konteyner çarşılar, bölgenin revize alan ilan edilmesinin ardından boşaltılıyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’tan gelen depremzede esnaflar, bu kez MARAŞFED ile TÜMKİAD işbirliğinde yöresel ürünleri İstanbul'da satışa sundu.