Yeni başkan Selim Çırpanoğlu, mazbatayı aldıktan hemen sonra maaş ödemesinin son günü olduğunu ve personelin maaşlarını alamaması durumunda bayram sürecinde mağduriyet yaşanacağını düşündüğünü belirtti. Bu nedenle, belediyenin ekonomik zarar görmemesi ve personelin mağdur olmaması için kendi imkanlarıyla 9 milyon TL'lik kaynak sağladığını açıkladı.

Çırpanoğlu, belediyede çalışanların endişe içinde olduğunu ve maaşların ödenip ödenmeyeceği konusunda kaygılarının bulunduğunu vurgulayarak, belediye başkanı olarak personelin aileleriyle birlikte olduklarını ve bu sorumluluğu taşıdıklarını belirtti.

Kahramankazan Belediyesi'nde 886 personelin olduğunu ifade eden Çırpanoğlu, belediyenin ekonomik durumunun düzeltilmesi için çalışacaklarını ve 4-5 ay içinde bütçenin düzeleceğini söyledi. İlçenin sanayi ve tarım potansiyelinin verimliliğine vurgu yaparak, bu kaynakların belediyeye geri döneceğine inandığını dile getirdi.

Karatutlu: 'Kahramanmaraş'ta belediye başkanları depremi unutmamalı, sorunları çözmeli' Karatutlu: 'Kahramanmaraş'ta belediye başkanları depremi unutmamalı, sorunları çözmeli'

Çırpanoğlu, belediyenin bütçe dengesini sağlamak için çalışmalarına hızla devam edeceğini ve ilçe ekonomisini canlandırmak için adımlar atacaklarını ifade etti.