CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Bağlar, Kahramanmaraş’ın ilçelerinde gerçekleştirilen aday tanıtım programları sonrasında açıklamalarda bulundu. Bağlar konuşmasında bir değir konuya da değinerek, “Depremde hasar gören ve yıkılan her evi vatandaşlarımıza bedelsiz bir şekilde geri vereceğiz” dedi. 

Gittikleri her bölgede hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Eğitimci Mehmet Bağlar, depremin ilk saatlerinden itibaren hem sahada hem de vatandaşların yanında olan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ve ekibini tebrik etti. Nurhak Belediyesinin başarısına ve çalışma azmine bizzat şahit olduğunu da dile getiren Bağlar; “Her gittiğimiz ilçelerde depremzedelerimiz devleti ve belediyeleri soruyor. Fakat Nurhak’ta ise belediyemize teşekkür ediyorlar. Nurhak belediyemizin depremzedelerimizin yaralarını hızla sarmaya başlaması ve bu tutumuyla tüm belediyelere örnek olması bizi gururlandırdı.” dedi.

2x65a4xd65a (1)

ELBİSTAN’IMIZ İL OLMAYI HAKEDİYOR

Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un memleketi de olan Elbistan ziyaretini değerlendiren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Eğitimci Mehmet Bağlar duygulu anlar yaşadığını belirterek; “Elbistan her zaman başka olmuştur, o kadar acılara rağmen, o kadar afetlere rağmen, umutlarını bize bağlayarak bizi coşku içerisinde bağrına basmaları, sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Sayın Öztunç’a ve bize gösterilen ilgi şehrimiz için çok çalışmamız gerektiğinin bir kez daha göstergesi oldu. Elbistan’daki yaraların sarılması ve bir an önce ayağa kalkmasının yolu İl olmaktan geçiyor. Elbistan’ımız iktidarımızda il olmayı çoktan hakketti ve bu hakkını alacak.” dedi.

2x65a4xd65a (2)

KUZEY İLÇELERİMİZİN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAĞINA İNANIYORUM

Afşin ve Göksun ziyaretlerini de değerlendiren Bağlar; “Şairler diyarımız Ekinözü’nün her zaman CHP’ye büyük bir desteği var. Biz oraya gittiğimizde halkımızdan o desteği, coşkuyu ve heyecanı gözlerinde gördük. İlçelerimizdeki kalabalık ve partimize olan teveccühü ziyadesiyle görüyoruz. Bize umudunu bağlayan tüm hemşehrilerimizin haklı olduğunu iktidarımızda göstereceğiz. Göksun halkımız da yıllardır AK Parti’ye büyük destek verdi ve bu depremde AK Parti, Göksun halkını yalnız bıraktı. Göksunlu vatandaşlarımız da bu acı gerçekle yüzleşti. Göksun’da ilk anda depremde yıkılan bina sayısı çok az ama ağır hasarlı binlerce bina sayısı var, bunu yetkililer ne yazık ki görmezden geliyor. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Göksun’da da depremde hasar gören ve yıkılan her evi vatandaşlarımıza bedelsiz bir şekilde geri vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

2x65a4xd65a (4)

“ANDIRIN VE TÜRKOĞLU’NDA ÇOK İYİ KARŞILANDIK”

Andırın ve Türkoğlu’nda yapılan aday tanıtım programında vatandaşların büyük teveccühleri ile karşılaştıklarına dikkat çeken Bağlar, “Andırın depremde her ne kadar zarar görmemiş olsa da Kahramanmaraş’ın bir ilçesi olarak acıyı hissetti ve depremzedelere kol kanat geren bir ilçe oldu. Türkoğlu da bilindiği üzere depremde büyük zarar gördü. Aynı şekilde CHP iktidarında Türkoğlu’nda yaşanan kayıpları karşılayacağız. Bu onlara genel başkanımızın bir sözüdür. Evi hasarlı veya yıkılmış olan vatandaşlarımıza evlerini bedelsiz bir şekilde vermek bizlerin sözüdür” şeklinde konuştu. 

2x65a4xd65a (3)

“VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

İktidara geldikleri vakit vatandaşların sorunlarına daha iyi şekilde inebilmek için çalışacaklarını söyleyen Milletvekili Adayı Mehmet Bağlar, şunları dile getirdi: “Çağlayancerit ilçemiz de tıpkı Andırın ilçemiz gibi depremde zarar görmese de kendisine bağlı köy ve beldelerde zararlar var. Burada da vatandaşlarımızın büyük ilgisi ile karşılaştık ve bu durum bizlere büyük moral verdi. İnşallah onları utandırmayacağız. Helete’de de vatandaşlarımızla bir araya gelerek dertleştik, buranın tekrardan Belediyelik olabilmesi için mücadele edeceğiz. Biz muhalefet olduğumuz için bu durumu gerçekleştiremedik ama iktidarımızda bunu gerçekleştireceğiz. Çünkü Helete bunu hak eden bir yerleşim yeridir. 

2x65a4xd65a (6)

PAZARCIK’TA VATANDAŞLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Aday tanıtımımızın son durağı Pazarcık oldu. 6 Şubat’ta yaşanan ilk depremin merkez üssü olan Pazarcık, bu depremde en çok zarar gören ilçelerimizden biridir. İnsanlar evlerini, iş yerlerini hep kaybetti. Biz deprem sürecinde hep Pazarcık’a gittik ve buranın durumunu gayet iyi biliyorum. Pazarcık’ın yaralarını saracağız. Vatandaşlarımızın bizi yalnız bırakmadığı gibi biz de onları yalnız bırakmayacağız. CHP iktidarında Pazarcık’ın bütün yaralarını saracağız.”