• DOLAR 32,26 %0.00
  • EURO 34,69 %-0.07
  • ALTIN 2.402,88 %0.11
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.800 %-3.29
  • ETHERIUM 2.995 %-2.54
24°

Deprem şehitleri Haberleri

deprem şehitleri haberleri ve güncel deprem şehitleri gelişmeleri, deprem şehitleri ile ilgili tüm video, deprem şehitleri fotoğrafları ve deprem şehitleri haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından 15 ay boyunca kayıp olan sağlık çalışanı Arzu Şirikçi'nin cesedi sonunda bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından 14 ay önce Ebrar Sitesi'nde enkaz altında kalan bir polis memuru, Kayseri'de DNA testi sayesinde bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılan Ebrar Sitesi'nde yaşananlarla ilgili davaya devam edildi. Ebrar Sitesi B...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan bir apartmanın altında yer alan bir kafenin, alt duvarının yıkılarak kolonlarının tahrip edildiği iddia ediliyor.

GÜNCEL

6 Şubat depremlerinde Ebrar Sitesi A Blok binasıyla ilgili dava süreci başladı. Ebrar Sitesi A Blok'ta 58 kişi yaşamını yitirmişti.

GÜNCEL

Nur Sima Atmaca, Kahramanmaraş'ta, şehit abisi Nur Muhammed Atmaca ve deprem şehitleri adına anlamlı bir adım attı.

GÜNCEL

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Depremi Şehitliği’ni ziyaret ederek, depremde hayatını kaybedenleri kabirleri başında andı. Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda...

GÜNCEL

Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Başlıyor: Kahramanmaraş'ta Anma ve Programlar İçin Hazırlıklar Tamam!

GÜNCEL

Kahramanmaraş Dağcılık Arama ve Kurtarma Ekibi (KADAK), 6 Şubat'ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden şehitler anısına anlamlı bir etkinlik düzenledi.

GÜNCEL

Asrın felaketinin yıl dönümü dolayısıyla işyerlerini açmama kararı alan Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafı, deprem şehitlerini dualarla andı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde bir araya gelen yardım ekibi, biz birlikte güçlüyüz mesajını yineledi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından bin 400 kişinin yaşamını yitirdiği Ebrar Sitesi'nin...